Thursday, November 25, 2010

New outfit for xmas!!!

Cik Bella with her new outfit. Sooooo cute!!!
Baju baru utk Cikepon & Cik Bella.
Bought at Ikea yesterday. Ahad lepas baru je pi sana- selang 2 hari pi lagi. Skrg ni senang sikit nak ajak Mr. Hubby pi. Ajak je bfast kat sana sure dia ok je. Tapi kena hari Ahad le. Smlm kitaorng pi aftaer office, kononnya nak cari fork & spoon. Tapi as usual mesti terbabas beli benda lain. Dan juga mesti tak boleh miss pi mkn kat cafe dia.. & jugak beli karipap kat bistro.
Lepas mkn smlm boleh pulak aku & hubby tinjau kat toys section. Klu le ada baby sure byk benda yg kitaorang dah beli kat situ.. teruja btl tengok segala mainan kat situ. Smlm dlm dok belek2 soft toy boleh lak nampak outfit ni.. cute je klu beli for Cikepon & Cik Bella.. especially baju pink dgn headgear for Cik Bella.
Ni la yg terbeli smlm.. RM9.90 each.

Comel je baju Cik Bella ni.
Cikepon confuse: "Apasal la mommy bagi pakai baju ni?"
Bella dah jadi mcm baby lak
Bella mengada2 manja
Chu-Bell pun nak try gak!

5 comments:

nino said...

alololo tomeinya

rapheydhillo said...

nino,
memang cute sesangat!!!

Liza Suriani said...

Sangat cuteeeeeeeeeee...anyways kunjungan kembali

rapheydhillo said...

Liza, hati senang tengok bebudak ni. Tu la buah hati pengarang jantung n penglipurlara. Btw, la ni sgt malas nak update blog. Tak sampai seru!

rapheydhillo said...

Liza, hati senang tengok bebudak ni. Tu la buah hati pengarang jantung n penglipurlara. Btw, la ni sgt malas nak update blog. Tak sampai seru!

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009