Monday, September 12, 2005

Special Task Force

Aku involve in special task force for the company. Dlm group aku ada 5 org. Hari ni pegi PD for brain-storming. Topic kitaorang : factors affecting traffic volume. Aku suka topic ni.. boleh apply marketing knowledge aku.
So, 4 hari aku kat PD. Khamis baru balik.. tinggal le hubby sorang2 lagi. Bye-bye love!!! Khamis kita jumpa lagi. Insya'Allah.
Last Thursday aku pegi tengok Tok kat rumah m.ndak. Aku sampai Tok baru lepas sembahyang maghrib. Aku masuk bilik. Tok terbaring atas tilam. Tok kata dia demam. Nampak mcm tak larat sangat. Tak lama Tok mula rancak bercerita. Tok bangkit dari berbaring. Tok duduk pulak. Cerita dia tak lalu [berselera] makan. Ayaq pun tak boleh minum. Doktor kata paru2 Tok berayaq. Lepas tu Tok cerita Tok ingat abah. Tok kata "Kalau boleh Tok nak mati kat Tepin, kat rumah abah hang. Tok sayang abah hang.." Tok mula sebak, ayaq mata dah meleleh. Aku pun sebak dan mula menangis. "Abah hang dulu beranak tak dak bapak..", tok menangis lagi.. Aku cuba tahan tak nak menangis. Tok asyik tanya abah sihat tak. Aku kata abah okay.
Lepas tu aku dgn Tok bangun pegi kat depan. P.ndak beli mihun sup. Sedap jugak. Tapi aku n hubby dah kenyang. Hubby habis sebungkus walaupun awalnya nak share dgn aku. Aku makan setengah ja.. Aku tengok tok habis mkn sebungkus. Okay le tu..

2 comments:

Anonymous said...

This is a excellent blog. Keep it going. Here's a subject that interests many; how to buy & sell everything, like music on interest free credit; pay whenever you want.

Anonymous said...

Ever wonder who your spouse,lover or child may be talking to via your computer? Here is the solution for you and you can resell the software for full price. In essence you now own a software company with all the trimmings, webpage and etc.
www.royaltyware.com/sn/?watchcat
Nothing to lose and a lot to gain. Try it.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009