Wednesday, December 21, 2005

Demam lagi

Hari isnin emak, fizan and are-ju dtg. Semlm are-ju register kat Uitm. Hubby yg bawak.. aku ada 2 meeting pagi. Ptg pulak aku kena prepare 4 today's meeting. Letihnya.. Tengah aku sibuk photostat hands-out, toner pulak habis. Call admin, dorang tak simpan stok. Apa hal lah dorang ni.. Terus aku balik. Badan dah rasa semacam. Mlm aku amik body temperature.. ada naik sikit.. badan a bit shivering. Amik soluble panadol. Tidur. Hubby dah demam 4 hari.. tp semlm dah ok sikit. Cuma still flu. Aku rasa dia kena viral fever.

Pagi tadi still tak ok. Badan panas. Tapi gagahkan diri jugak.. sampai kat opis terus sambung buat photostating. Pkl 9 meeting start sampai 1pm. After lunch ingat nak balik.. tp tak blh. Emak n fizan dah balik pagi tadi..Esok aku start cuti, Selasa baru naik kerja.. saja nak ngabihkan cuti.. klu tak cuti burnt.. hangus!!!

Kat utara n sempadan siam banjir teruk.. emak risau. Alip n emak dia (adik ipar aku)
balik kg dia kat Yala. According to fizan kawasan rumah dia pun kena, cuma belum sampai kat rumah dia. Akupun risau jugak.. berserah je pada Allah swt.

alip masa sambut 1st birthday...









alip cayang adik haikal- rasanya gambar end november 2005.

2 comments:

Anonymous said...

COMEL NYERR BUDAK POMPUAN TU SAPA?

dhillo said...

jgn nak perasan..

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009