Thursday, June 01, 2006

PEMBURU EMAS YAMASHITA

Semalam tgk cite ni kat Midvalley. Hari rabu tiket murah sikit. Tp sebenarnya kami dah a few time nak pegi tgk, tapi tak jadi. Tak de mood. Tak xcited sgt nak tgk. Nak kata promo kurang, kat tv hari2 main.

Aku selalu tgk wayang lepas baca preview kat newspaper. klu best aku tgk. klu tak bestpun selalu jugak pegi tgk. saja nak sokong cite melayu/malaysian movie. cuma bila aku nak tgk gubra hubby tak nak. ntah ler dia tu.. typical malay. apa salahnya tgk cite mcm tu. pada aku ok je.

teringin jugak nak tgk da vinci code, tp ada yg kata boring sampai tertidur. ntah ler.. mcm aku tgk LOTR 2nd sequel.. boleh tertidur kat gsc klcc. dah le tgk midnight show.

Cite semlm tu boleh le tahan. mesej tu tak de le byk sgt, just for fun je. Aku n hubby suka tgk comedy.. tak le sakit kepala. Lepas ni tak sabar nak tgk cite afdlin pulak.. los dan faun. pada aku most of cite afdlin far above cite yg prof buat. kelakar siol. xcept baik punya cilok, yg aku rasa byk yg kureng.. best lagi cite rock dan man laksa by mamat khalid. walaupun ramai org yg condemn cite mamat (as published in major newspaper), pada aku itu genre movie dia.. dan still ada audience for this type of movie. Klu tak untung, kena tukar style le ye!!

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

I find some information here.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009