Thursday, June 08, 2006

wayang kita

semlm pegi midvalley. ingatkan nak tgk movie.. dah beratur 5 minit, aku n hubby decide cancel tgk movie. xde cite menarik.

Masa nak ke gsc tu, aku nampak Tamaya ada sales. Mcm best je. Aku n hubby ingat nak tgk speed boat, klu ada good deal nak le beli sebijik. Blh main kat Tmn Tasik Taiping ke..So, lepas tak jadi beli tiket, kitaorg patah balik ke Tamaya. Mcm x best je.. gantung banner offer sepenuh kedai, tp offer hampeh.. Tak menarik. Turun kat bawah, mkn kat Nando's. Lama jugak tak ke sana. Asyik mkn kat Rasa Ayamas je.. Selalunya, at least 1-2 x mkn kat situ sebulan.

Lepas mkn pegi Ca-fu, beli milo 2 tin (1.5kg). Very good deal. RM16.95 setin. Beli udang, ayam, tembikai, oyster sauce, mineral water n yogusrt. Nak beli beras Faeza (poni), tp hubby kata kat jusco murah sikit kut. Then, lepas tu pegi Jusco pulak. Ingatkan nak cari anggur, tp tak menarik. Dah tinggal sisa. So beli beras dgn biskut je. Balik dah 8 lebih.

Aku ingat nak beli diabetes test device, Accu-check. Tapi tak tahu ok ke tak. Nak beli utk mak. Tgk le nanti bila balik Taiping..

2 comments:

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

Anonymous said...

I find some information here.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009