Wednesday, July 19, 2006

ct nak kawen

ha..ha..ha.. sah dgn DK. Rasanya ramai yg bagi infavourable response. jawapan skema.. "dah jodoh". kat opis ni ada yg emotional.. x suka sesangat. Sama mcm hubby, tak suka jugak. Tapi apa nak buat "ct suka". Aku pulak.. rasanya samalah dgn majoriti yg lain.. x berapa berkenan. Ramai yg bujang nape itu yg kau pilih hah...

2 comments:

sri said...

Dhill; harap awak okey selalu. akak mcm ni la, bz memanjang. oh ya tagboard awak macam tagboard akak, ada penceroboh. bertindak segera ;-)

dhillo said...

thanx k.sri for stopping by. Tak reti camner nak clear tagboard.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009