Friday, June 12, 2009

Still letih

I wanted to blog about yesterday's event last night.. tp dah ter over-exhausted. Actually semalam we were hosting a talk in conjunction with a visit by President of an association in UK to Malaysia. Sebenarnya last month lagi aku dah sibuk co-ordinating this event. It's started with writing paper for approval.. bila dah approved sibuk pulak dgn kerja lain. In the mean time buat itinerary checklist and meetings with relevant department. Mujur on getting the participants it was handled by the co-organizer. Only this week like all out for the event (except on Monday terpaksa buat assignment mengejut dari pagi sampai almost midnight!!).

Habis je event aku rasa sgt letih. Mana taknya, semalam pukul 7 pagi dah sampai opis and running around dengan2 1/2" heels.. memang menyeksakan. Pukul 5 aku dah balik rumah. Urat semua rasa sakit.. aku panaskan lauk then tidur. Malam walaupun penat sempat lagi aku masak sup telur requested by hubby. Dah 9.30pm baru dinner.. hubby balik lambat lak. Then aku melepak je la sambil mintak hubby picit kaki. Sebelum tidur pun aku mintak dia tolong sapu krim panas & urut kaki aku.. sgt tak selesa! Bangun pagi ni baru lega sikit.. walaupun sangat malas nak ke opis.

4 comments:

nestumrasberi said...

i kan bila letih then kaki lenguh/sakit
rasa kejap tu jugak nak beli
kerusi urut osim tu
3 4 kali dah dok telek belek pegang usap kerusi tu tapi tak jugak beli lagi

rapheydhillo said...

nestum,
i takut beli je beriya, lepas tu jadin tugu kat bawah tangga ;)

Zue Murphy said...

Mesti you lega banyak bila semua kerja dah selesai.

dhill said...

k.zue,
lega sebab yg tu dah abih.. tp banyak lagi keje yg menanti.. dan lebih mencabar.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009