Wednesday, May 23, 2007

First day keje kat JB, correspondence kat sana bawak pi mkn kat Restoran Nelayan - Tg. Kupang. Ini rasanya 2nd or 3rd time mkn kat sini. Best, coz tepi kuala sungai. Masa kitaorang mkn, nampak ler cikgu2 naik bot balik dr mengajar dari seberang. Tak lama lepas tu, nampak pulak budak2 sekolah menengah balik ke seberang. Rupa2nya kat seberang sana ada sekolah rendah je, klu naik sekolah menengah budak2 tu kena naik bot pulak ke sebelah sini.

Gambar dorang balik sekolah kat bawah ni..


hari selasa aku dah balik kl. keje habis awal though klu ikutkan rabu baru habis. so ok ler sikit. hari ni boleh prepare utk meeting esok pulak.
Ptg lepas keje tadi pegi chow kit, beli buah. then mkn nasi beriani n mihun bandung kat kg baru.

2 comments:

Anonymous said...

Waaa... what a good staff ;-) boleh berehkan kerja awal. keep up yr good efford dhill... bereh awal apalagi, terus balik kl awal. hujung minggu ni en abang pi mancing le lagi yea! - Kak Sri

dhill said...

k.sri,
mmg laju je buat keje.. byk yg nak dikejarkan. ptg ni baru le blh bernafas sikit..
anyway, ptg ni abih keje balik jb, kampung hubby. cadangnya nak pi pancing kat tg. kupang.

Selasa pulak baru balik kg saya kat teping. klu sempat pi pancing dgn bot lagi..

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009