Monday, March 09, 2009

Zul's wedding at Kg. Bertam Ulu, Melaka

Semlm 8 March 2009 bersamaan dgn 11 rabiulawal 1430H. Semlm jugak hari Zul my cousin kahwin. Semalam jugak merupakan anniversari aku & hubby yg ke 11 klu ikut tarikh islam.
Jadi sblm tengok gambar sepanjang wedding, meh tengok gambar kami berdua dulu!


*
Pagi2 lagi kami dah bertolak ke Melaka. Pukul 7.30 keluar rumah.. sampai kat masjid Bertam Ulu lebih kurang 9.40 pagi. Masa tu almost semua dr taiping dah sampai. Elok je kami sampai pengantin perempuan pun sampai jugak.
*
Zul nervously waiting utk diakad nikah..
Dah selamat.. aminnnn!
*
Still tak percaya dah tukar title..
*
Bapa pengantin pompuan yg sebak nak menyerahkan anak.
*
Rombongan Taiping ke Melaka.. penuh satu masjid!
*
Bak hulubalang!
*
Pasangan pengantin di singgahsana!


4 comments:

nestumrasberi said...

dhill,
happy annivesary yang ke 11. semoga both of u saling sayang-menyayangi, saling faham-memahami dan semoga cinta abadi uols membawa hingga ke syurga..aminnn.

dhill said...

nestum,
thanx utk ucapan tu.. amin!!!

Zue Murphy said...

Dhill, Tahniah on your anniversary!

dhill said...

k.zu,
thanx.. senang nak ingat our anniversary tahun islam ni sbb it's 1 day before maulidur rasul.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009