Saturday, February 20, 2010

1st sewing project: patching project

My 1st sewing project is almost finish.. sikit je lagi. Aku tengah cari mood nak mengabihkan projek aku ni. Hopefully petang ni hubby boleh beli kayu utk frame kan projek ni. It is actually projek tampalan for my wall. I'll post the finish product later. Tatau cantik ke tak.. it's quite huge for the 1st project.. macam le terrer sgt!

BTW, tadi dah siap buat inti karipap.. lepas ni nak uli doh for kulit lak!

4 comments:

nino said...

bestnya ada mesin jahit. ai minat sangat menjahit. dulu2 jahit langsir, cadar dan sarung bantal sendiri. tengah kumpul duit nak beli mesin jahit pastu terpaksa cancel sebab nak beli aircond dulu.

harap2 kali ni boleh post komen.

nino said...

dhill, syahdunya dengar lagu2 kat sini. lama dah tak dengar lagu2 tu. sangat menusuk kalbu :)

dhill said...

nino,
sy beli 2nd-hand je coz bukannya pandai jahitpun.. setakat jahit langsir 'bodoh' boleh le.
BTW,memang suka lagu2 lama cam ni..

オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009