Saturday, February 06, 2010

Cikepon Super Manja

Cikepon memang sgt pantang tengok aku solat.. kengkadang bila dia tidur atau melepak atas katil, aku tak de le keluarkan dia dr bilik bila nak solat. Tau2 je dia melompat kat atas kepala aku. Kali ni pulak time aku dah duduk rakaat terakhir dia boleh pulak dtg tergolek atas riba aku.
Macam tak bersalah je.. ni yg buat mummy geram nih!
Cikepon syok je masa daddy Ben bersihkan bulu dia

4 comments:

Zue Murphy said...

Manjanya anak anak you nih! Cubit karang...geram...

rapheydhillo said...

memang terover manja dia nih! balik keje tak sabar je cari dia..

ain said...

kucing ni mmg mendamaikan jiwa.. akak dah lama tak bela kucing.. bila tgk ni cam teringin pulak nak bela.. tp tulaa kalau jd apa2 leh sedih sesangat la pulak..

rapheydhillo said...

Ain,
klu baca ur profile, u're younger than me. BTW, kucing ni le buah hati pengarang jantung.. klu takde dorang ni tatau le boring camne..

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009