Monday, July 20, 2009

Trip to Redang (P5) : Our 11th anniversary

5th July 2009 - 12 midnight.
Our 11th anniversary was celebrated at the Mutiara Redang's small dining hall.. kat sini takde coffee house or restaurant.. klu kat pasar panjang atau kawasan kampung (kat Berjaya Resort) tu ada le. So, kami duduk kat situ sambil tengok tv. Then bakar roti & buat air nescafe.. hubby pandai2 je decorate roti bakar dgn biskut peanut butter yg dibawak dr bilik.

Muka tahan mata.. padahal dah ngantuk!

Semoga bahagia selamanya!!

More photos can be viwed here!

4 comments:

inahar ali said...

salam dhill..jeles tgk korang berseronok kt pulau redang nih! akak x pernah sampai pun lg! xtuallynye akak takut mabuk naik bot tu!! akak jenis motion sickness mau muntah hijau diwatnye..huhu! anyway..semoga kasihsayang dan kebahagiaan kalian berpanjangan hingga ke akhir hayat ye..aminn!

rapheydhillo said...

k.ina,
mkn pill la.. sure tak mabuk. Saya ni tak pernah rasa mabuk laut lagi. But normally saya amik pill, takut mabuk gak!
BTW, memang best pegi redang. Tak sabar nak pegi lagi. Tp kena tunggu next year sbb laut tak cantik dah sekarang ni (i mean bergelora). Thanx for ur wishes.

nestumrasberi said...

Semoga bahagia selamanya sehingga ke akhir hayat

rapheydhillo said...

nestum,
thanx.. lambat benar i jawab ur comment. Sorry yek..

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009