Saturday, May 30, 2009

Award from nestumrasberi

1. Copy badge “Blogger Friendship Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
http://nestumrasberi.blogspot.com/

Award from nestum.. kenal thru blogging world sejak awal tahun ni... but her blog baru je di'private'kan, so only invited readers je boleh masuk ye!!

Nestum baru je blogging, tp post dia dah berganda2 dr aku yg start blogging dr 2003!!

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag) ..

ini fakta.. bukan auta!!

  • asal teping, anak sulung dr 5 beradik
  • Suka mee rebus.. suka kuey teow Doli teping jugak
  • suka entertain people with food
  • lately jarang dpt masak sbb bz keje teramat
  • graduated in marketing, tp tak pernah keje marketing line
  • sekarang duduk sorang kat rumah, hubby keje..
  • klu ikut plan nak kemas rumah hari ni.. barang2 byk blm betul2 kemas lepas pindah rumah ni. Jugak nak siapkan langsir..
  • kena buat keje opis jugak weekend ni.. nak siapkan presentation for COO.. monday dah kena tunjuk kat dia.
  • sat lagi nak pi beli doorbell.. dah lebih 2 bulan pindah, doobell blm pasang. Last week jiran beriya panggil tak dengar..padahal dia nampak kitaorang dok kat dlm rumah....
  • sebelum tu ingat nak masak kerabu sotong for lunch.. opps, tetiba teringin nak makan mee rebus Pak Chop lak.. camne ni???

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
Sesapa yg singgah kat blog i ni sila2lah amik award ni sebagai tanda persahabatan. TQ!!!

2 comments:

nestumrasberi said...

bila ingat kotiaw doli teping tetiba terliur nak makan kotiaw pepagi senin ni.

dhill said...

nestum
bila dok jauh camni mmg lagi la terliur bila teringat kueyteow doli nihh

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009