Saturday, May 16, 2009

Virus menyerang

Ini bukan serangan swine flue.. tapi laptopku kena attack dengan trojan. Benci nya!! tak pernah seteruk ni. kena virus. Dari last week tak boleh nak clearkan virus tu.. terpaksa la format balik. Banyak keje.. nak kena back-up all the files. Lepas format nak kena install balik semua software yg aku pakai. Sgt le malas!!!

Untuk Amir (http://lifetobeexplore.blogspot.com/), welcome back to the blogging world. Rajin2 le update.. ramai peminat kat luar tu yg excited nak tau pasal awak.

4 comments:

Zue Murphy said...

Memang menjadi jadi virus ni. Hopefully your laptop back to itself.

dhill said...

k.zu,
i blm format lagi.. tak pandai nak buat sendiri. Besok baru nak minta kawan hubby formatkan.

nestumrasberi said...

dhill,
2 bulan lepas pc kat opis ni pun kena attack. pc ai yang paling teruk. langsung tak boleh guna dah.

masa tu tengah kejar dateline.
sudahnya bos belikan ai pc baru. best jugak.

dhill said...

nestum,
pc opis tak kisah le sgt sbb ada MIS & back-up baik punya. PC sendiri kenale buat sendiri semuanya.. itu yg malas tu!!

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009