Friday, May 08, 2009

Trip to Penang: Part 2

Ini pulak kat Padang Kota.
I'm not really good with the route in Penang. Somemore it is hard to find signage especially in Georgetown. Kami selalu berpusing2 ntah kemana2 baru nak dpt jln. This time pun sama jugak.. cumanya nasib baik masa pegi Pasar Chowrasta tu betul pulak jln tu.. padahal belasah ikut belakang bas. Masa nak pegi Padang Kota ni mmg dah salah jalan... dah nak sampai Gurney Drive.. terpaksa patah balik.
*
Beca
I'm not sure what building is this. If i'm not mistaken thi is Bangunan Majlis Perbandaran.
Hubby, Haikal & Kimi kat tepi laut..belakang ada kapal.




2 comments:

nestumrasberi said...

dhill,
Ya Allah ai pun camgitu tiap kali pi penang ronda2, sesat tak berenti

walhal dulu ni dok penang
jalan kat penang ni cam pelik skit

happynya haikal haqimi

rapheydhillo said...

netum,
mmg asyik sesat je. mujur le penang tu sekangkan kera!

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009