Tuesday, April 14, 2009

Langsir eyelet pertamaku

Ini gambar langsirku..
Langsir ni aku pasang kat tingkap tepi tangga.. so kena jahit pendek sikit, itu yang nampak buruk kat bahagian bawah sebab terpaksa lipat lebih. Aku tersilap sukat sebenarnya... sepatutnya potong pendek sikit. Day curtain blm siap lagi, itu yang nampak macam kosong je tu!

6 comments:

inahar ali said...

dhill..lawa apa langsir nih! mana ada buruk??!! pandai dhill menjahit ek!!

nestumrasberi said...

pandai dhill jahit. cantik ape langsir tu. kalernye cantik

dhill said...

k.ina/nestum,

Saya tak pandai jahit.. jahit main belasah je. Klu tukang jahit tengok mesti gelak besar punya!

Zue Murphy said...

Very nice. The color is sweet.

dhill said...

K.zu,
Pening kepala masa pilih material dengan hubby dulu. Tak tau nak pilih warna apa.. nak selamat pilih je earth colour. Senang nak match denag furniture..

inahar ali said...

dhill cayang..nnti mai umah amik award ye!

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009