Thursday, April 30, 2009

Kuala Trong.. here i come!!!

Dah lama jugak aku tak pi pancing.. satahun ada kut.
Cadangnya Sabtu ni nak pancing.. hopefully takde halangan & semuanya selamat.. jugak banyak dapat ikan, especially jenahak & sembilang!!!
Ini gambar lama aku kat Kuala Trong..
Abah dengan sembilang yg besar amat!

5 comments:

Zue Murphy said...

Mesti happy bila dapat ikan besar macam tu. Ikan sembilang tu sedap masak apa ye? Have fun kat kampung.

rapheydhillo said...

k.zu,
klu kat taiping, gulai (kari)sembilang sangat le famous. Sedap jugak kalau buat sambal tumis atau goreng berlada.

inahar ali said...

eee..bestnye dhill nk pi memancing..enjoy ya nnti!!

nestumrasberi said...

hohohhhh besornya ikan sembilang tu
sedap masak sambal kan
huhhhh bestnye

dhill said...

k.ina,
mmg best trip pancing kali ni.. waalaupun ikan tak besar sgt, tp kail sentiasa mengena. Tak le bosan sgt!

Nestum,
kali ni dpt sembilang 4 ekor je.. kecik2. Tapi tertinggal kat Taiping.. tak sempat nak merasa ..

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009