Sunday, August 24, 2008

makan2 n jalan2

Kluang station kopitiam kat Tesco Ampang.





Kat putrajaya semalam.. ingatkan ada firework ..rupanya malam ni baru ada.. so posing2 kat atas bridge sebelum kena halau dgn polis!







Puding roti with sauce.. aku buat atas permintaan hubby.




Ini utk aku.. ada chocolate kat atas..



Roti pisang.. mkn kat puchong perdana last wednesday.


Ini gambar last 3 week..
Manggis yg emak bawak dr teping.

6 comments:

Sri Diah said...

Wah cantik gelang pink dengan jam biru tu :-) Romantik sungguh atas jambatan... sampai kena halau dgn pak polisi. Manggis memang kegemaran akak... terasa sedap, sejuk je ia meluncur dlm tekak. Fuhh!

dhill said...

kak sri..
i love pink.. manggis pun favourite saya jugak. Saya boleh habiskan 1/2 bakul sekali hadap!

NuRuL said...

salam kenal :)
nak panggil apa yer..
sedapnye puding roti tuh..
share lar resepi :)

dhill said...

dear nurul,
thanx for visiting..just call me kak dhill (off-course i'm much older than u).. nanti i post resepi tu kat blog ni..

ainizakri said...

Dhill

Terliur tgk manggis tu..lawanya kopek manggis tu...putih , gebu, manis...ahh...kat sini, sebiji lebih RM5....dah tu muda keras lak tu...simpan aje rasa tu dlm hati..

Dhill
Bila makan tu, ingat sama kat kawan yang jauh ni ye

dhill said...

aini,
kopek manggis tu cantik2 utk bergambar je..

sedih jugak ye bila duduk jauh2 nih.. nak mkn benda yg bermusim ni yg payah ni, tambah pulak yg perishable.. sabar je lah ye!

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009