Monday, August 04, 2008

balik from bandung

touch down kat kl on 1st Aug at about 2.50pm.. naik skybus to kl sentral, tiba dlm 4.30pm. Aju call, semua dah ada kat rumah. I'll continue with citer bandung lepas nih..
Update.. aku still xde mood nak citer pasal Bandung.
Ini gambar b4 pegi sana (to be exact on 13th July). Pic we'll makan kat kedai Nasi Beriani Johor kat kg baru.. tp kali ni tak mkn beriani, kami mkn mee rebus dgn mihun bandung.

Hubby getting ready diggin' into his mee rebus!



close-up mee rebus johor..


ini pulak close-up mihun bandug


hubby mkn tak toleh kiri-kanan!


opps .. toleh le, tapi belah kanan je!

Ini pulak gambar bingka labu yg aku buat 1 day b4 ke bandung. Potong masa baru lepas keluar oven, sbb tu still lembik.. tp yummy. Bila sejuk baru shape bingka tu cantik.


, d

2 comments:

Anonymous said...

Dil, bingka labu tu kalau makan berbuka posa sedap nyeehhh
- Jiran sebelah

dhill said...

aha.. rasanya minggu ni kena pi cari labu nih..

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009