Friday, October 03, 2008

Raya oh Raya 3

Kat rumah Njang aku (yg buat projek bahulu tu!)
From top left.. emak, then are-ju & arfan. Bawah aku with cousins (lina & kak long) and anak2 kak long.
*
Hubby mkn laksa & gambar bebudak having fun..
*
Lemang Saiful (cousin aku) buat.. mmg best.. ni part kepala yg mmg aku sentiasa cari!
* kat rumah pak teh aku kat bukit merah pulak.. are-ju berposing dpn parit (tali air) dgn background bendang.

4 comments:

Sri Diah said...

Salam Aidilfitri untuk Dhill dan hubby serta sanak saudara, anak menakan semua... jangan overeat ya dan semoga semua perjalanan selamat pergi dan kembali ke KL semula. Maaf zahir dan batin kalau ada salah dan silap.

dhill said...

kak sri,
Salam Aidilfitri utk kak sri & family juga.
Baru raya ke-4, badan mmg dah terasa naik. Mkn mmg agak berlebihan. Nampaknya next week kena ikat perut sikit..

Zue Murphy said...

Seronok Kak Zu tengok you all beraya. Terasa hilang rindu kat kampung. Kak Zu orang Batu Pahat tau.

dhill said...

Kak Zue,
Saya org Taiping, Perak .. tapi kahwin dgn org Johor. Hubby asal Pontian tp family dia menetap di JB.
Batu Pahat best dgn beriyani gam... klu berkesempatan selalu jugak mkn beriyani mat shah kat food court dpn medical center (kat jambatan tu!)..

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009