Friday, April 15, 2005

jiwa kacau waktu malam

oh.........ya bosannya malam semalam tinggal sorang, main game tah apa apa lah, masak nasi goreng jiwa kacau sedap juga.resepi sendiri kalau dia tahu mesti dia mintak resepi ni,buat meniaga.malam tidok lambat,ingat nak bangun lewat pasal nak gi kl tapi tak jadi pasal DIA ORANG banyak songel sangat, so terus pegi opis,jalan belakang jam kat usj jam juga pusing ikut ldp jam juga pasal ada tanah jelus dan runtuh kat ioi sana, hari ni dila balik, petang dia main bola tampar aku jadi manager dia tukang uruskan baju dia...apa-apalah
aku juga yang kena.tapi tak kisah dia balik hari ni tak laeh boring lagi..

1 comment:

dhillo said...

Sape yg kacau jiwa lu.. gua dah ada kat opis ni. Pkl 3pm dah sampai dari penang. Abis meeting tadi pkl 11am terus pecut..semangat nak main volleyball ptg ni.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009