Monday, April 11, 2005

susahnya cari makan

apalah nasib kerja bagus tapi suasananya selalu berubah,macam cuaca gamaknya, bulan ni keadaan opis tenang, macam biasa tapi tiba-tiba ada tsunami melanda kat opis ni, yang jadi mangsa boss aku, kesian dia, orang lain buat salah dia yang kena dah lah tu kalau kena marah tu tak apa lak, siap dengan warning letter then suruh cuti 3 bulan lak macam nak bagi orang berhenti aje bunyinya kesian aku.

1 comment:

dhillo said...

Kesian kat diri sendiri je. x payah kesian kat org lain.. Klu susah belum tentu ada org yg nak tolong.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009