Monday, April 18, 2005

my sunday

hu...hu gitu lah bunyinya sang juara.hari minggu tk ada apa nak buat,dari pagi sampai malam main ps aje, game road rush dari tak tahu main sampai jadi juara kata orang putih from zero to hero eh...eh... dari motor keci sampai motor besar.ayang cuba main tapi asyik menjerit aje, turun naik bukit aje tapi at last terror juga dia tapi still tak boleh beat kat aku sang juara dia dapat no 6 action abih. malam ni try lagi nak beli motor lagi power......hu...hu..hu

1 comment:

dhillo said...

Hello, walaupun i x pernak dpt juara, naib juara dah dpt tau. U je x perasan...

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009