Monday, April 04, 2005

Tolong!!!!

Rasa lambatnya masa berjalan. Otak aku hari ni rasa lembab sangat. Minutes meeting ada 2 tak siap lagi. Reports pun ada lagi yang tak siap. Besok dah nak outstation. Aku tengah tension gila sekarang ni. Nak menjerit rasanya. Memang tak bersemangat aku nak kerja hari ni.

Sekarang dah dekat pukul 12.00, aku mesti siapkan minit meeting tu hari ni jugak.

1 comment:

RAPHEY said...

padan dengan lu punya muka itu adalah satu sumpitan dari gua yang lu kutuk ha..ha.. ha.. ha

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009