Monday, August 22, 2005

Bapak Mertuaku nak datang!!!

Hi manusia semua! Ingin ku khabarkan pada kalian semua. Hari ini, kalau tiada aral melintang, akan tibalah bapak mertuaku ke rumah! Muahhhh..

Petang semlm kakak ipar aku call <aik.. kenapa dia call hp aku? Selalunya dia call hp hubby. Pelik..pelik..>. Dikhabarkan bahawa bapak mertuaku mahu mengunjungi kami suami isteri. Almaklumlah.. cuti sekolah! Aik, kenapa tidak dikhabarkan awal2, kat rumah lauk cukup utk kami berdua je.. tadi tak pegi pasar. Ingatkan klu beli nanti tak habis lak.. Nampaknya kena keluar jugak cari lauk. Malam aku keluar ngan hubby. Pegi Giant, Cheras. Beli udang, ikan dan serba mak-neka sayur. Yg aku ingat ada karot, mushroom, timun n kubis. Aku rasa ada lg sayur lain yg aku beli.

Hubby ckp bapak mertua aku mungkin bertolak after lunch dr JB. Naik bas. Dia malas nak drive. My emak mertua aku tak ikut sekali. Tp hubby semlm call suruh emak dtg jugak. Aku n hubby amik cuti Khamis n Jumaat. Cadangnya nak bawak mertua aku balik Taiping. Percaya tak.. parents aku tak pernah jumpa in-laws aku.. Dah nak masuk 8 tahun khawin. Pelikkan! Actually, parents aku dah jumpa semua adik-beradik hubby except abang ipar aku. Masa meminang dulu kakak ipar, hubby dia and adik ipar aku yg pegi. Masa bernikah pulak diwakilkan pada paman hubby. So, memang tak berjumpa. Lepas tu mmg ada plan nak jumpa tapi disebabkan jauh, sampai sekarang tak sempat jumpa.

3 comments:

Anonymous said...

I like this blog - what template is used? Thanks from a Clothing
Accessory
info site.

dhillo said...

Just standard template available in blogger.com

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009