Saturday, November 01, 2008

aishwarya rai

aku tak de le gila tgk citer hindustan sgt.. setakat citer aa gale lag ja yg sashi kapoor, sharmila tagore & amir khan berlakon tu dan satu citer yg ada lagu "re mama, re papa re.." aku tak ingat citer apa.. dan juga beberapa filem late 90's .. shah rukh khan & kajol (aku suka sesgt dgn kajol..)
aku tak berapa suka sgt dgn aishwarya rai dulu.. sbb dia byk berlakon citer tamil.. tp filem yg buat aku suka banget kat dia citer ni.. DEVDAS.. aku tertengok kat tv3.. klu tak silap tayang masa raya .. punya le cantik .. terpegun aku.. cinematography cantik giler.. camera movement cantik.. lakonan hebat.. mmg aku suka sgt, sampai aku beli cd dia.. tp gambar tak secantik berbanding masa tgk kat tv, walaupun cd ori.. (aku beli cd ori je ye.. except hubby yg kengkadang terbabas beli pirated sbb yg ori lambat kluar.. wayang pulak dah habis tayang)
DEVDAS.. ada aishwarya rai, SRK, madhuri dixit .. & sorang pelakon lama yg rambut panjang & ada tahi lalat atas mulut tu.. aku lupa nama dia.. semua casting hebat2!
**
cantik giler dia ni..

4 comments:

Sri Diah said...

Dhill;
Hero akak still Anil Kapoor. Dulu kini dan selamnya, geram dengan misai lebatnya tu. Hahaha...

Kalau perempuan memanglah si Aishwarya Rai ni - bekas ratu cantik, memang dia cantik habis- tinggi pulak tu.

dhill said...

k.sri,
ye.. anil kapoor pun 1 of the hero pujaan saya jugak.. tp saya paling suka sashi kapoor dlm aa gale lag ja..

Zue Murphy said...

My hero is shah ruhkan. Heroin mesti la kajol. Ya ayswara rai is pretty. I suka devdas. Tapi tak boleh lawan mohabatein.

dhill said...

k. zue,
suka SRK jugak.. infact kalau hero moden mmg dia no 1.. especially klu dia pair dgn kajol.. tak sabar tunggu film baru dorang keluar.. klu tak silap citer "My name is Khan"..

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009