Monday, November 10, 2008

no mood to blog

aku cuti hari ni.. baru balik dr jb. Balik sana dr hari sabtu lagi. Ada jemputan kahwin dr paman hubby... anak lelaki ke-2 dia kahwin.

Tiba dr jb dah about 2 sth.. solat, then keluar pegi shah alam. Tengok rumah dulu, jln dah tar, tp blm fully siap. Maybe by end of this month siap ler kut.. tak sabar aku nak pindah. Nanti tak le jauh dr opis lagi. Oh ye.. opis aku dah pindah kat subang. Pindah barang since mid-Oct lagi. Office-mate aku dah start kat sana since tuesday. Aku pulak hari jumaat baru pegi.. sibuk siapkan presentation utk bos aku. Tadi dia text aku from surabaya, indon.. "sudah lega. Ibu-ibu sini cantik-cantik. Saya nngak mahu pulang".. kan aku dah kata, cewek2 Indon mmg manis2... tp dia kata those yg dtg kat malaysia ni tak cantikpun.. ye la.. yg cantik mana cowok2 ganteng di sana nak lepaskan..
xtually masa aku pegi bandung baru2 ni dia suruh aku tgk environment kat sana.. anak ke-2 dia nak buat medic kat sana.. it's either bandung or surabaya (kut? aku lupa..)
..i'll continue bila mood dtg nanti...

2 comments:

Zue Murphy said...

Bestnya you nak pindah rumah baru. Mesti teruja. Don't worry, bila mood datang, you will start to write again. Enjoy your day!

dhill said...

k.zue,
xcited jugak nak pindah ni. Yg paling penting rumah ni dekat dgn new office. Not really a dream house, tp bersyukur. This is our 2nd house. Yg pertama di Melaka, tp tak puas tinggal kat sana.. weekend je balik ke sana. Hubby di Melaka saya di kl.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009