Tuesday, November 11, 2008

my shoes collection

my new addition.. after i've stopped buying shoes for quite awhile...

above- bought yesterday at Primavera boutique at SACC Mall, Shah Alam..
Below, Alain Delon - bought last week at Jusco Midvalley..beli masa sale!
I also bougth 1 sandal about 2 weeks ago. Aku nak gantikan dgn my Roberto dicamerino yg almost hari2 aku pakai tak kira kat opis or acara santai kat luar!
***
Hopefully this one will not end up under my table kat opis!

***
Tried this last sunday at one of shoe outlet at Jusco Tebrau City, JB.. how I wish it could fit my giant foot.. camner ler kaki aku boleh ter'besar' pulak.. minta saiz yg besar sikit je lagi.. dah abis le pulak.. sampai 2 kali pegi sana.. tried again & again.. dgn harapan ia muat kaki aku, tp aku keciwa .. try yg display mcm muat je, bila mintak new stock, rasa uncomfortable.. so dgn berat hatinya aku give-up..

***
-new meet old-
aku suka kasut merah yg kanan tu.. kengkadang je pakai kat opis..juga from Primavera..

Mcm byk je kasut primavera aku... agak selesa & fashion lebih update. .. walaupun pernah jugak dulu baru je beli tumit dah tercabut. Aku juga teringin nak beli Elle.. tp jarang jumpa.. so, ada le sepasang yg aku beli.. & aku dah tak ingatpun kasut tu kat mana ler ni! Selain tu aku ada Roberto Dicamerino dgn Sembonia jugak..
***
ini pun yg most of the time lepak bawah meja kat opis aku.. Snowfly which if not mistaken purchased 2 years ago, sbb tu nampak buruk je... Mmg selesa.. biasanya aku pakai pegi meeting.

Ada byk lagi kasut aku yg rasanya kena masuk tong sampah lepas ni..

4 comments:

Zue Murphy said...

Yes, kasut kalau bagus quality can last long. Good buy.

dhill said...

dulu i suka boot.. tp dah lama tak beli, sbb sejak akhir2 ni jarang ada kesempatan nak pakai.. most of the time duduk dlm gobok kat rumah je.

Jun said...

banyaknye kasut...dah x keje ni, kasut sket aje..heheh

dhill said...

jun,
tak le sebyk emelda marcos.. tp saya selalu tahan diri dari beli kasut, sbb biasanya jarang pakai.. takut melepak dlm gobok or bawah meja kat opis je!

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009