Sunday, February 22, 2009

PGL at Istana Budaya : Who We Met during the show ...

Nampak Fara masa tengah queue during autograph session (x dpt autograph.. x sempat..)
Aku suruh hubby amik gambar aku.. which is sebenarnya nak suruh amik gambar org kat belakang tu.. yg kat tengah tu Krisha (eh btul ke nama dia ha?).. dia penyanyi tp dah tak aktif.

Dua org tu je yg sempat amik gambar.. masa nak masuk nampak kak Fauziah Nawi, dia jln straight masuk dlm... tak toleh kiri-kanan.
*
Ini gambar kami berdua kat foyer..

2 comments:

nestumrasberi said...

dhill,

bestnye tgk PGL..tapi ai kat ipoh nih non ado..

dhill said...

nestum,
kena dtg kl le klu nak tengok.. tp kena tunggu next season lar!!

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009