Tuesday, February 17, 2009

Puteri Gunung Ledang: Season 3

Hubby & I plan nak tengok PGL since masa tengok Tiara & Adlin kat AC Disini..until yesterday baru le try call axcess nak cuba nasib utk dpt kan tiket.. bila tak dpt call aku try check website dorang kat www.axcess.com.my , tp kat situ tulis.. Internet Booking Closed! so, mmg dah putus asa nak dptkan tiket tu...

Tup-tup tadi secretary to GM pass kat aku & boss tiket PGL.. from secretary MD... tp dpt sorang satu je.. Sat show. Aku ckp kat secretary boss aku.. nanti bila pass tiket tu kat dia, ckp le aku nak tiket tu.. ye la takkan le nak pi sorang2 pulak. Or takkan le aku nak berdating dgn boss pulak tengok PGL, kan! Mujur boss aku baik hati nak bagi kat aku.. so tercapai jugak hajat aku n hubby!

4 comments:

inahar ali said...

dhill..akak frust jer x dapat nengok PGL ni sbb tiket soldout tapi x pe kita dh booking tiket konsert m.nasir lak..huhu!

eh..akak dh pi balik kedai kt jusco setiawangsa yg jual pavlova tu semalam..namanye bread o meal bakery!

dhill said...

k.ina,
mmg frust bila tau tiket dah sold out.. mujur le big boss baik hati nak bg kat i..
thanx for the info on bakery shop tu.. klu 'terlepas' ke sana boleh le i singgah!

Zue Murphy said...

bestnya dapat tengok PGL. Lama jugak kak zu tak pergi theater.

dhill said...

k.zu,
mmg tak sabar nak tengok PGL ni.. tadi i dpt lagi satu tiket.. so boleh le bawak adik i yg ada kat rumah ni ;)

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009