Friday, February 20, 2009

So sweet..

Selasa malam lepas, masa tengah sibuk mengadap laptop aku minta tolong hubby amikkan biskut Jacob's low salt wholemeal aku tu.. nak biskut low salt, tp lepas tu aku mintak hubby sapu dgn choc sauce dgn letak cream cheese sikit.. sungguh tak menyihatkan!
Entah macam mana, dlm dok sibuk hubby nak penuhi my request tu .. aku boleh 'ter'merajuk dgn dia (which aku tak ingat puncanya!), then aku ckp 'tak payah buatkan, i tak nak mkn'..
aku terus ngadap laptop.. tetiba dia bagi ni kat aku..
Terus tak jadi merajuk.. dgn tersenyum-simpulnya aku pun sambut le biskut ni dr dia. Love you sayang!

2 comments:

nestumrasberi said...

bes baca blog u. byak info esp bab2 mkn. Aritu M3 tv3 tunjuk mi udang kat simpang tepen..Geram tgk udang2 tu.

Sekali sekala kena rajuk2 manja baru ada ummmphhh.

dhill said...

nestumrasberi..
thanx sbb sudi singgah kat rumah i.. u pernah ke teping ke? Nanti klu ke sana boleh le mkn mee udang port weld tu..

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009