Wednesday, September 17, 2008

Happy birthday to me .. & food hunting @ SLUMBERR shah alam


Patiently wait for berbuka!
Hari birthday utk aku.. hari ni jugak birthday Tok aku.. tp aku tak dpt jumpak dia.. sbb dia pegi rumah sepepu abah aku semlm.
Nota: aku masih ingat lecturer aku yg ajar penulisan kreatif i.e. HM Tuah Iskandar pernah sound aku sbb suka letak banyak dotted selepas ayat. Dia kata kalau letak dot tu utk sebutan yg "meleweh" je, seperti mengeluh.. dan tak lebih 3 dots. Aku ni degil sikit, sampai skrg tak nak ubah walaupun aku tahu aku selalu letak dots kat tempat yg tak sepatutnya!

Hari ni berbuka kat luar. Kat Slumber seksyen 25 Shah Alam. Mula2 pegi Pyor kat Seksyen 27 (kut?).. tp tutup pulak. Nanti aku upload gambar kat sana. Sekarang tengah penat gila!
UPDATE!

pics kat SLUMBERR


Deco yg menarik.. housing for lampu ( I mean real house for the lamps!).

watermelon juice for are-ju, soursop for hubby & I.
& our meal for berbuka..
Daging masak merah
Sotong goreng tepung
siakap 3 rasa
kerabu mangga

2 comments:

Sri Diah said...

Dhill: Alamak akak terlewat sampai sini dan terlewatlah nak wish happy birtday. Bagaimanapun, semoga terus sukses, sihat selalu, panjang umur dan panjang jodohnya serta berjaya mencapai cita-cita yang dihajati. Bila nak pindah rumah? Di mana?

dhill said...

k.sri,
thanks for the wishes. Rumah dah almost siap. Kat Subang. Insya'allah by year end pindah kut.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009