Thursday, January 01, 2009

Dhill's cooking: spaghetti bolognaise


Our dinner tonight.. spaghetti bolognaise with buttered tiger prawn and potato salad.

2 comments:

Sri Diah said...

Dear Dhill;
Amboi, tahun baru langsir atas tu pun baru ya... bukan main manja!

Tentang Bell dan Ben, kedua-duanya street cats kan? Apa kata try yg Persian pulak untuk rasa kasih yang yang berbeza - try la...

dhill said...

k.sri,
penat i dok pikir, bila masa pulak i pasang langsir baru.. rupa2nya langsir kat dlm blog ni ;-).
anyway, mmg ada org nak bagi persian, tp belum ready nak tambah ahli lg.. insya'Allah bila dah pindah baru amik kut. Bell tu pun amik sbb kesiankan dia.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009