Sunday, January 18, 2009

Training -Makan

Bila pi training je mesti aku susah nak control mkn.. cam lupa diri sat, walaupun makanan tak selalunya sedap.

*

1st day training.. for morning teabreak ada kuih lompak, pulut serunding (mcam pulut panggang) & nasi goreng yg very bland (tak best.. tp abih jugak mkn sbb lapar!)




* For lunch mmg ok.. asam pedas tenggiri, ayam goreng madu & sup sayur with chicken ball.



*Afternoon teabreak pulak ada bubur jagng & karipap.


* 2nd day - lunh- nasi putih, sambal tumis udang, rendang ayam & kubis goreng.

* Ini our dinner semalam- mkn kat our favourite gerai yg jual Johor specialty at Kg, Baru. Mee rebus & nasi beriani ayam


2 comments:

Zue Murphy said...

Wow!The food look delicious. Yummy!

dhill said...

K.zue,
mmg sedap.. itu yg asyik terbabas je bila mkn!

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009