Wednesday, January 14, 2009

Food hunting: Makan2 di Secret Recipe, Midvalley

8 January 2009..
celebrate b'day og tu kat Secret Recipe.

Black paper chicken with herb rice and ice lemon tea for the birthday girl..
Flat noodle tomyam gung for me..
Free keropok dhal for every main course..
*
Cheese cake for the bday girl.
*
Carrot cake for me & hubby.

*
Me & dear hubby

*
Deco for Chinese New Year kat Centre Court, Midvalley.. merah semuanya!

4 comments:

inahar ali said...

ooh..secret recipe..bestnye menu2 nya..mmg suka mkn carrotcake..nnti nk watla bila cuti minggu depan!

dhill said...

k.ina,
mmg best mkn kat situ.. klu ikutkan mcm2 nak mkn.. but have to watch my weight yg dah naik lately!
carrot cake.. saya x pernah buat. Teringin jugak nak buat 1 hari nanti.

Zue Murphy said...

Dhil, tom yam tu nampak sedapnya. Elok la jaga pemakanan. Tadi tengok kat Wanita Hari Ini pembedahan obesiti. Gross nampak lelemak tu.
inahar, buat kek carrot tu nanti post ye. Boleh cuba buat pulak. My carrot cake tak pernah moist. Mesti kering semacam jer.

dhill said...

k.zu,
rasa dia seindah rupa.. mmg sedap!
Mesti menakutkan tgk operation tu. Harap2 jgn le kena kat kita.

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009