Friday, January 23, 2009

Award from Dr. Ina

Terima award lagi from dr. ina. Thanx ye..
1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda - I received this award from dr.ina .
Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
10 fakta/hobi diri sendiri ...ini yg tak pandai nak citer ni.
1. anak sulong
2. From teping with love, tp dah tinggal kat klang valley about 18 years (baru perasan lama dah aku kat sini!!)
3. suka masak- tp saya menganggap memasak bukan satu tanggungjawab, tp sekadar hobi
4. suka entertain people with my cooking (but lately jarang dpt peluang nak memasak utk kengkawan)
5. tak pernah sedar dgn talent yg ada..
6. selalu rasa rendah diri ( tu yg buat tak confident memanjang..)
7. susah nak fokus pada sesuatu benda - fikir byk benda dlm satu masa (itu cubaan untuk meng'confuse'kan diri sendiri)
8. cacat tp org tak nampak...(sedeh..)
9. kegilaan baru.. hari2 jenguk ronasofia (infact berkali2 dlm sehari-semalam)
10. susah hati klu tak dpt pegi warehouse sale tertentu..(sampai tak boleh buat kerja!)

4. Anda perlu memilih 5 orang penerima Award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda..
Ini lagi susah.. almaklumlah base kengkawan blog saya still kecik lagi.
Saya namakan mereka2 dibawah ni (klu belum terima award kat ni & sudi terima award ni from saya), silalah amik award yg tak seberapa dari saya & silalah jugak susahkan diri anda jawab soklan2 kat atas ye.. mereka adalah:

ada 3 je dlm list - Jun the yummylicious pun dah terima award ni. Silap2 yg 3 dlm list ni pun dah terima award ni jugak. Klu boleh aku jugak nak kasi award ni kat hanis, yasmin ahmad & sasha. Tp manalah dorang baca blog ni, & blm tentu dorang sudi nak terima award ni dr aku!

6 comments:

ainizakri said...

Dhill

Terima kasih bagi award..tapi tak leh nak fikir la hobi/fakta sampai 10 lak tu...tak apa kan kalau terima tapi tak buat apa2( terima dgn senang hati, buat fakta dalam hati...) hahhahaha

Dhill, suka part dhill suka masak utk kawan2, nanti balik...nak tuntut tau..tapi jgn pedas sgt eh...( siap kasi syarat lagi..hohoho)

dhill said...

aini,
x pe. amik je award tu without bagi facts about aini.

Insya'allah nanti boleh masak utk sesiapa je yg sudi nak mkn masakan saya yg tak seberapa ni.

inahar ali said...

dhill..apa yg cacatnya dhill ni..akak tengok okay je!dah jgn nk rasa rendahdiri sgt sbb manusia ni tuhan dh bagi fair & square..kita serupa aje semenye!

Zue Murphy said...

Dhill, thanks for the award. I will accept it and will blog later.

dhill said...

k.ina,
Saya ada defect sikit.. dah pernah tulis kat blog satu lagi (http://dhillo.blogspot.com/2007/05/anak-angkat.html).. tp tetap redha dgn semua kurniannya.

K.zue,
thanx sbb sudi terima ;)

inahar ali said...

dhill..i understand ur situation now lepas visit blog lagi satu tu..but anyway still, manusia bukanla seme perfect..masing2 ada kekurangan & kelebihan yg telah allah beri cuma kita hanya dapat redha dan mensyukuri segala yg di beri Nya.Ada hikmah dan ganjaran dibalik semua itu.,.insyaallah..percayalah!

PENGUMUMAN

Entri saya berkaitan makanan/masakan akan di'post'kan di http://www.foodsmania.blogspot.com/.
-dhill-
29 Jan 2009